Sic Bo Dragons (Wazdan) Pelin tarkistus: 4-Dice Mega Win

Uutiset

2021-09-29

Sic Bo Dragons on päivitetty versio Sic Bo peli Wazdanilta. Se sisältää elementtejä alkuperäisestä pelistä, joka on peräisin muinaisesta Kiinasta, ja lisäsi uusia näkökohtia, kuten neljä noppaa kolmen sijasta. Tämän seurauksena uusin versio tarjoaa pelaajille vielä kuusi voittomahdollisuutta. Lisäksi pelissä on onnekkaita lohikäärmeitä. Kuten kiinalaiset uskomukset, lohikäärmeet palkitsevat pelaajan megavoittokertoimen, joka on X1240 panoksestaan.

Sic Bo Dragons (Wazdan) Pelin tarkistus: 4-Dice Mega Win

ominaisuudet

Wazdan teki hienoa työtä kokoamalla Sic Bo Dragons. Tästä syystä jokainen pelaaja saa jännitystä, kun peli käynnistyy. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti kaikkia sen merkittäviä ominaisuuksia.

 1. Teema ja grafiikka

Pelissä on ainutlaatuinen itämainen teema monivärisellä taustalla. Pöydän molemmilla puolilla seisoo kaksi majesteettista lohikäärmettä, jotka edustavat onnea, onnea ja suuria palkintoja. Käyttöliittymä sisältää silmiinpistävää grafiikkaa ja yhtä houkuttelevia taustaäänitehosteita.

 1. Väritaulukon vaihtaminen

Pelin käyttöliittymässä on kolme eri väriä; vihreä, punainen ja sininen. Pelaajat voivat vaihtaa kunkin värin välillä ennen pelin alkua henkilökohtaisen tunteen saamiseksi jokaisella kierroksella.

 1. 3 nopeustilaa

Pelin avulla käyttäjät voivat asettaa pelin nopeuden. Peliä testanneiden pelaajien mukaan Ultra Speed -tila on jännittävin. Voit asettaa pelin tähän tilaan käyttämällä näytön gepardikuvaketta.

 1. Mobiilin optimointi

Sic Bo Dragons toimii hyvin kaikissa laitteita, myös mobiililaitteita. Tässä suhteessa taulukon kokoa säädetään näytön suunnan mukaan. Siksi pelaajat voivat nauttia pelistä pitämällä laitteita pysty- ja vaakasuunnassa.

 1. Tuetut kielet

Peliä tehdessään kehittäjät kohdistivat pelaajia ympäri maailmaa. Peli tukee puhutuimpia kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, italia, espanja, venäjä ja kiina.

Vedonlyönti -asetukset

Pelaajat käyttävät neljää noppaa pelatessaan Sic Bo Dragonia. Aaltoilutekijänä pelissä on lisää vedonlyönti vaihtoehtoja. Pelaajat voivat tehdä yhteensä minkä tahansa seuraavista kuudesta vedosta:

 • Tuplapanos: pelaajat panostavat siihen, että kaksi tiettyä numeroa näytetään, kun kolme noppaa pysähtyvät. Veto maksetaan suhteessa 7: 1
 • Yhteispanos: Voit lyödä vetoa niiden summien summasta, joita odotat näkyvän kolmessa nopassa. Tämä veto maksaa vähintään 7: 1 ja enintään 69: 1.
 • Pieni ja iso veto: Pieni veto voittaa, jos kolmen nopan lopputulos on pienempi tai yhtä suuri kuin 10. Iso panos voittaa, jos kolmen nopan summa on yli 10. Molemmat vedot maksavat suhteessa 2: 1
 • Pari: Pelaajat voittavat tämän panoksen, jos kaksi noppaa näyttävät saman numeron ja maksavat suhteen 13: 1
 • Kolme ja neljä erilaista: Kolmiosainen ennustaa tietyt luvut kolmella nopalla ja maksaa 205: 1-suhteen. Neljä ainutlaatuista panosta ennustaa tietyt luvut, jotka näkyvät kaikissa neljässä nopassa, ja maksaa suhdeluvun 1240: 1.
 • Gamble Bet - Gamble Bet -ominaisuuden avulla voittajat voivat panostaa voittojaan kaksinkertaiseen voittoon, jos he ovat onnekkaita. Voit osallistua uhkapelipanokseen tai luopua siitä jokaisen voiton jälkeen.

Muistaa

Wazdanin Sic Bo Dragons on luova uusinta perinteisestä Sic Bo -pelistä. Ylimääräiset vedonlyöntivaihtoehdot tekevät pelistä jännittävämmän, ja uhkapelien korottaminen antaa sinun lisätä panoksia. Kokeile peliä kaikilla online -kasinoilla, jotka ovat yhteistyössä Wazdanin kanssa.

Pääsalaisuuksia voittamiseen Live Sic Bossa
2021-12-08